Accountants en adviseurs

Ons accountantskantoor zorgt voor deskundige begeleiding van het midden- en kleinbedrijf (MKB). U kunt bij ons terecht voor het samenstellen van de jaarrekening, beoordelingsopdrachten en vrijwillige controleopdrachten. En meer. We helpen u ook graag bij zaken zoals periodieke financiële rapportages, het opstellen van een ondernemersplan, het opstellen van een investeringsbegroting, optimalisering / advisering op het gebied van de administratieve organisatie en interne beheersing (AO/IB), aanvragen van subsidies of het hele traject van een financieringsaanvraag tot en met het afrondingsgesprek met de geldverstrekker. U kunt rekenen op onze accountants en adviseurs.

Alle disciplines

Door de ruime ervaring met diverse ondernemerszaken kunnen we u op uiteenlopende vlakken van accountancy van dienst zijn. De meeste bijkomende disciplines zoals boekhouding, salarisadministratie en fiscaal advies hebben we zelf in huis. Voor andere specialismen - zoals juridisch advies - werken wij samen met een breed spectrum van experts. 

Evaluatie en advies 

Regelmatig bespreken we met u de gang van zaken. In dit evaluatiegesprek krijgt u een beeld van uw bedrijfsresultaten en adviseren we u desgewenst over mogelijkheden om uw prestaties bij te sturen. Ook als we tussentijds zien dat uw gegevens opmerkelijke pieken of dalen vertonen, laten we het u weten. Onze accountants houden altijd een vinger aan de pols. Dat geeft een vertrouwd gevoel. 

Maak een afspraak 

Neem contact op voor een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden van onze accountants en adviseurs.