Assistent accountant

32-40 uur

Veel collega’s van Bunnig & Partners werken hier al jaren. Waarom? Ons accountantskantoor in Leiden heeft precies de juiste mix: groot genoeg om jezelf verder te ontwikkelen en klein genoeg om met al je collega’s en klanten een persoonlijke band op te bouwen. Als zelfstandige assistent accountant krijg jij bij ons de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen klantenportefeuille.

Jouw uitdaging

Het klantenbestand van Bunnig & Partners groeit. En jij groeit met ons mee. Jouw portefeuille bestaat uit enkele tientallen bedrijven en jij bent, al naar gelang je ervaring, voor hen het eerste aanspreekpunt als het gaat over onze dienstverlening. Aan jou de taak om de klanten optimaal te helpen met hun zeer uiteenlopende financiële en fiscale vragen. Om die te beantwoorden werk je samen met je collega’s van de fiscale en salarisafdeling en met de accountant. 

Elke klant krijgt bij ons een aanpak op maat. Dat betekent ook een grote variatie in werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Je bent nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de ondernemingen en je speelt met accurate rapportages en adviezen daadwerkelijk een rol van betekenis in hun succes. En dat is iets om trots op te zijn!

Deze vacature staat zowel open voor nieuwe talenten als ervaren rotten in het vak. De zwaarte van je takenpakket en klantenportefeuille bepalen we daarom in overleg. Ook is het mogelijk om opleidingen te volgen om je verder te specialiseren.

Hierop kun je rekenen

Dit breng jij mee

Ben jij onze nieuwe collega?

Upload een korte motivatie en je cv via het online sollicitatieformulier. Binnen één werkdag ontvang je een persoonlijke reactie.

Alvast kennismaken?

Wil je eerst meer informatie of alvast even kennismaken met een toekomstige collega? Bel met Peter Timmermans, 06 – 483 33 464 of mail naar hans.pouwels@bunnig.nl. Mocht je ons willen bezoeken, een kop koffie staat altijd klaar!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.