Salarisadministratie

Niets zo belangrijk als een goed functionerende salarisadministratie

Uw personeel is waarschijnlijk het belangrijkste kapitaal in uw onderneming. Het is dan ook van groot belang dat de verwerking van de salarissen vlekkeloos verloopt. Wij bij Bunnig & Partners onderkennen dat belang. U bent bij ons aan het goede adres voor een optimale en tijdige verwerking van de salarissen.

Vast tarief

Tegen een vast tarief per medewerker zorgen wij voor een zorgeloze verwerking van uw salarissen. Alle voorkomende reguliere werkzaamheden zijn in het tarief begrepen zodat u qua kosten niet voor verassingen komt te staan.

Meer dan verwerking

Anders dan bij traditionele servicebureaus houden wij ons niet sec bezig met de verwerking van uw gegevens maar houden wij ook rekening met relevante wetswijzigingen, wijzigingen op grond van de CAO, periodieken en verzoeken wij, indien nodig, tijdig om aanvullende informatie. Desgewenst verzorgen wij ook de aanlevering van gegevens aan overige instanties zoals de verzekeraar van pensioen en verzuim.

Online portal

Aanlevering van de gegevens kan op traditionele wijze maar ook volledig digitaal. In dat laatste geval kunt u gebruikmaken van een online portal waarin u mutaties kunt inbrengen, gegevens kunt inzien en overzichten kunt downloaden. Door middel van een app is het bovendien mogelijk dat werknemers de gegevens zelf kunnen inzien. Het versturen van de papieren loonstrook behoort daarmee tot het verleden.

Maak een afspraak

Neem contact op voor een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze dienstverlening voor uw onderneming.

Neem contact op