Werkwijze

Bunnig & Partners is vooral sterk in het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Leiden en omgeving. Daarin hebben we meer dan 55 jaar ervaring. Een ruime ervaring waardoor we goed op de hoogte zijn van kansen en uitdagingen van ondernemers. Wij kunnen ons snel inleven in uw onderneming en onze dienstverlening naadloos aansluiten op uw wensen.

Taken in beeld

Tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek achterhalen we uw wensen en mogelijkheden. We stellen een beeld op van uw organisatie en de huidige stand van uw administratie. Aan de hand daarvan bepalen we samen met u op welke terreinen we u kunnen ondersteunen en welke kosten daarbij komen kijken. 

Complete dienstverlening

Bij Bunnig & Partners bent u in één keer klaar voor de financiële kant van uw onderneming. Met een hecht team van experts bieden wij een complete dienstverlening met accountancy, fiscaal juridisch advies, financiële administratie en salarisadministratie. Van het voeren van uw administratie tot gesprekken met de Belastingdienst en banken. Van het opzetten van een BV tot het optimaliseren van uw huidige bedrijfsstructuur. Wij zorgen ervoor. 

Uitbesteden of zelf doen

Wij kunnen al uw administratieve taken uit handen nemen. Maar het kan ook zijn dat u liever zoveel mogelijk zelf doet. Dat kan. Wij richten uw administratie dan in en u hoeft alleen de gegevens in te voeren. En met online boekhouden kunnen wij uw prestaties monitoren en kunnen wij u tijdig en proactief informeren. Zo houden wij een vinger aan de pols terwijl u de administratie in eigen hand houdt. Een dergelijke samenwerking heeft al voor veel opdrachtgevers besparend gewerkt. Bovendien is het voor u ook prettig om op deze manier betrokken te zijn bij uw eigen bedrijfsresultaten.

 

Maak een afspraak

Neem contact op voor een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze dienstverlening voor uw onderneming.

Neem contact op