Doorgaan naar inhoud
Cijfers, klanten en plezier in balans

Cijfers, klanten en plezier in balans

Een kijkje achter de schermen met Peter (Partner bij Bunnig & Partners)

Ben jij gefascineerd door de wereld van accountancy en op zoek naar een werkplek waar plezier, persoonlijke groei en sterke relaties samenkomen? Maak dan kennis met Bunnig & Partners, een accountancykantoor dat veel meer biedt dan alleen cijfers en balansen.

Peter TimmermansIn dit artikel nemen we je mee in een kijkje achter de schermen van Bunnig & Partners, waar vitaliteit wordt gestimuleerd, persoonlijke ontwikkeling wordt aangemoedigd, en waar het bouwen van duurzame relaties met klanten centraal staat. Peter, een van de partners bij Bunnig & Partners, heeft bijna 25 jaar ervaring in de accountancy en neemt ons mee in zijn ervaringen.

Plezier in vitaliteit en groei

Bij Bunnig & Partners krijg je alle ruimte voor professionele groei en ontwikkeling. Het aanmoedigen van medewerkers om opleidingen te volgen en hun kennis te vergroten wordt hier met open armen ontvangen. "In onze wereld is kennis ons product. Dus als je ambitieus bent op dat gebied, dan juichen we dat alleen maar toe." vertelt Peter. "Bij Bunnig & Partners moedigen we persoonlijke groei aan, zowel fysiek als intellectueel. We geloven dat een gezonde en goed opgeleide medewerker de sleutel is tot ons succes."

Het bedrijf biedt ook een vitaliteitsbudget en is trotse sponsor van de Leiden Marathon. "Iedereen kan om de zoveel tijd het vitaliteitsbudget benutten, zolang we maar lekker actief bezig zijn!" zegt Peter.

Onze passie voor mensen en relaties

Wat Bunnig & Partners echt bijzonder maakt, is de informele sfeer waarin je vrijuit kunt praten, ideeën kunt delen en vooral plezier kunt hebben in je werk. "Natuurlijk zijn we serieus als dat nodig is, maar het is ook belangrijk om het leuk te hebben samen," zegt Peter. Het bedrijf organiseert tal van gezamenlijke uitjes, zoals recentelijk een weekendje in Delft, om de teamgeest te versterken. Ook de vrijdagse gezamenlijke lunch, waarbij elke week iemand voor iets lekkers zorgt, is een gewaardeerde traditie. "Bij Bunnig & Partners draait het om een hechte en positieve werkomgeving, waar collega's een sterke band delen en zich gewaardeerd voelen," benadrukt Peter.

Deze toegankelijkheid en verbondenheid gelden niet alleen binnen Bunnig & Partners, maar ook voor de manier waarop ze met klanten omgaan. "Bij Bunnig & Partners gaat het niet alleen om cijfers; het gaat om de mensen achter die cijfers." vertelt Peter. "We hechten enorm veel waarde aan de relaties die we met onze klanten opbouwen. Ons doel is niet alleen om hen te helpen met financiële uitdagingen, maar ook om een sterke band te creëren. En als klanten hun waardering uiten, maakt dat ons werk nog leuker! Onlangs kregen we bijvoorbeeld een handgeschreven bedankkaart van een klant. Dat deed me echt goed en motiveert ons om de volgende keer nóg beter ons best te doen. Het zijn deze persoonlijke connecties die Bunnig & Partners onderscheiden, en we zijn er trots op dat we niet alleen financiële diensten verlenen, maar ook echte partners zijn in het succes van onze klanten."

Klaar voor de toekomst

Onlangs kreeg Bunnig & Partners opnieuw een goedkeuring van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), wat het team enorm trots maakte. Het was een erkenning van hun toewijding aan kwaliteit en professionaliteit.

De goedkeuring was extra bijzonder vanwege de recente overname van Apek. Dit bracht wat uitdagingen met zich mee, zoals het integreren van nieuwe teamleden en processen. Maar het team slaagde erin om dit soepel te laten verlopen, zonder hun eigen stijl en bedrijfscultuur te verliezen. "Deze overname heeft ons bedrijf versterkt, en we werken hard om de nieuwe teamleden mee te nemen in onze unieke cultuur en aanpak," voegt Peter toe.

Terwijl Bunnig & Partners groeit en verandert, blijft het trouw aan zijn waarden en bedrijfscultuur. "We zijn niet van plan om voortdurend andere kantoren over te nemen, want dat past niet bij onze werkwijze en huidige medewerkers," zegt Peter. Het bedrijf streeft naar gezonde groei zonder zijn persoonlijke benadering te verliezen, zelfs in tijden van verandering.

Een carrière bij Bunnig & Partners?

Bij Bunnig & Partners draait het niet alleen om accountancy; het is een plek waar cijfers, ondernemerschap en plezier samenkomen. Als (young) professional kun je hier niet alleen je carrière ontwikkelen, maar ook deel uitmaken van een hecht team. Dus als je op zoek bent naar een werkplek waar je kunt groeien, leren en plezier kunt maken, overweeg dan eens om een kijkje te nemen bij Bunnig & Partners. Zoals Peter zegt, "Elke dag is anders bij ons, maar altijd boeiend en de moeite waard!"