Doorgaan naar inhoud
Glimlachend naar kantoor: de cultuur van Bunnig & Partners

Glimlachend naar kantoor: de cultuur van Bunnig & Partners

Bij Bunnig & Partners draait het om de mensen, het plezier en een open cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het draait dus gelukkig niet alleen om accountancy, belastingadvies en zakelijke dienstverlening. Oscar Meijrink, partner en belastingadviseur, geeft ons een kijkje achter de schermen en deelt wat het werkgeverschap van Bunnig & Partners typeert.

Een open cultuur zonder hiërarchie

Oscar MeijrinkEr geldt geen strikte hiërarchie bij Bunnig & Partners. Oscar benadrukt dat de deuren altijd open staan, zowel figuurlijk als letterlijk. “Het draait hier niet alleen om uren maken en hard werken. We vinden het ook ontzettend belangrijk dat er elke dag wordt gelachen.” zegt Oscar vastberaden.

Hij benadrukt het belang van een gezonde balans tussen werk en privé: "Eind van de middag gaat iedereen naar huis. Er heerst geen overwerkcultuur." En ook speciale gelegenheden worden gevierd: “Bijvoorbeeld iets lekkers met Kerst en Pasen. En op sommige dagen eerder naar huis, zoals bijvoorbeeld, deze kleine gebaren vinden we belangrijk".

Een kijkje in de betrokken sfeer: uitjes en tradities

De jaarlijkse uitjes bij Bunnig & Partners zijn geen verplichting, maar een kans om samen plezier te hebben. Van zomerborrels tot een heel weekend weg met kantoor, de activiteiten zijn divers en dragen eraan bij dat iedereen, van partner tot nieuweling, gelijk is.

Uitje Bunnig naar Madrid

Hij blikt terug met een mooie herinnering tijdens het uitje in Madrid: “Op aanraden van onze gids zijn we niet naar een toeristische mercado gegaan, maar naar een mercado waar de Madrilenen zelf naar toe gaan. Het was in een winkelcentrum – niet fotogeniek, maar het werd een geweldige avond. We hebben daar heerlijk gezeten, gegeten en gedronken. We zijn bij een kraampje geëindigd waar we ons de cava lieten smaken en het steeds gezelliger werd. Om ons heen gingen de kraampjes dicht en werd het langzaam donkerder in het winkelcentrum. Ruim na sluitingstijd vond de nachtportier het genoeg geweest en werden we verzocht de mercado via de zijdeur te verlaten, waarna een deel naar het hotel ging en een deel verder ging met de stad verkennen.”

Trots op bijzondere initiatieven

Oscar vertelt trots over de James Bond filmavonden die Bunnig & Partners organiseert. "Als er een nieuwe James Bond film uitkomt, dan maken we daar een groot spektakel van, in het Trianon Theater in Leiden. De rode loper wordt uitgerold, we ontvangen met medewerkers onze relaties en vullen zo de bioscoopzaal met zo’n 300 man. Na de voorstelling steken we de straat over: daar zit een restaurant van één van onze klanten. Daar gaan we dan na afloop lekker borrelen en eten met z’n allen.” Deelname aan dit soort initiatieven draagt bij aan de unieke bedrijfscultuur, waarbij Oscar benadrukt: “Dat blijven we altijd doen.”

Lijkt het jou ook leuk om binnenkort op één van onze uitjes aanwezig te zijn? Bij Bunnig & Partners zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje bij onze vacatures.