Doorgaan naar inhoud
Sprinten naar succes: vitaliteit en welzijn bij Bunnig & Partners

Sprinten naar succes: vitaliteit en welzijn bij Bunnig & Partners

Van deadline naar finishlijn? Wel als het aan Bunnig & Partners ligt. Vitaliteit en gezondheid spelen namelijk een grote rol bij deze werkgever. Zo zijn ze onder andere hoofdsponsor van de halve marathon van Leiden. Peter Timmermans (partner) neemt ons mee in het sportieve aspect binnen de bedrijfscultuur van Bunnig & Partners en deelt zijn ervaringen en visie over hoe professionaliteit en vitaliteit hand in hand gaan.

Bunnig & Partners is een plek waar energie en saamhorigheid centraal staan. Peter blikt terug op hoe dat zijn eigen carrière vorm heeft gegeven: "Ik zit al meer dan 20 jaar in de accountancy, eerst bij een groter kantoor en nu al ruim een decennium bij Bunnig & Partners.
De overstap naar dit kantoor was een verademing, waar ik niet alleen mijn expertise kan inzetten, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé heb gevonden."

Vitaliteit stimuleren

Peter TimmermansBunnig & Partners legt een sterke nadruk op een gebalanceerde levensstijl, wat tot uiting komt in het vitaliteitsbudget. Peter legt uit: "We vinden het belangrijk dat mensen in beweging blijven.
Het vitaliteitsbudget kan zowel een sportschoolabonnement zijn, als de aanschaf van een paar wandelschoenen. Hoe je er invulling aan geeft, heb je volledig zelf in de hand."

Naast individuele vitaliteit hecht Bunnig & Partners ook veel waarde aan teambuilding. Zo worden er sportieve activiteiten en evenementen georganiseerd om het teamgevoel te versterken. Hier komt ook een gezonde dosis competitiviteit bij kijken. "Het is niet alleen belangrijk om hard te werken, maar ook om samen plezier te hebben buiten het werk," benadrukt Peter.

De halve marathon van Leiden

Ook dit jaar is Bunnig & Partners de trotste sponsor van de halve marathon van Leiden op zondag 12 mei 2024. Peter vertelt: “Het is een mooie manier om te tonen dat we gezondheid en gemeenschap belangrijk vinden. Daarnaast is het fantastisch om te zien hoe mensen enthousiast deelnemen aan dit evenement."

Zelf is Peter ook een fanatiek hardloper en ziet hij het belang van sport als vorm van ontspanning. Hij vertelt: “We werken hard met z’n allen. Na een drukke dag is het lekker om een uurtje voor jezelf te hebben en alles van je af te lopen. De voorbereiding voor dit evenement maakt het nog leuker, omdat je dat nu kan delen met collega’s en klanten.”

Peter vervolgt: “Ik denk dat het heel belangrijk is om met je team dingen te ondernemen, wat luchtigs en ontspannends. Daar komt natuurlijk ook een stukje fanatisme bij kijken, wat het extra leuk maakt.”

Medewerkers op een sportveld

Hardlooptrainingen van topatleet Bram Som

Er worden gepersonaliseerde trainingen georganiseerd onder begeleiding van gerenommeerde atleet Bram Som. Peter vertelt daar meer over: “We willen ervoor zorgen dat onze werknemers, partners en relaties in topconditie zijn voor de halve marathon. Als je hieraan deelneemt, kun je een op maat gemaakt trainingsprogramma volgen.”

Bunnig & Partners blijft streven naar een cultuur die vitaliteit, gemeenschap en een persoonlijke aanpak combineert. Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van deze sportieve club accountants? Neem een kijkje bij onze vacatures! Eerst meer weten over onze cultuur en bedrijfsvoering? Lees hier onze andere artikelen.